miercuri, 20 august 2008

Astrologie...noutati

Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru

3 comentarii:

Anonim spunea...

Evenimentul a avut loc in 2003:
http://seds.org/~spider/spider/mars/mars2003.html

Cris spunea...

:)) ma bucur ca m-ai anuntat. Era un mass pe care l-am primit acum cateva luni si mi s-a parut f interesant. Am zis ca il voi publica in luna august, mai aproape de marele eveniment. E clar ca am intarziat cu 5 ani :)).

Mersi ca m-ai anuntat.

Iribiri spunea...

Eu trebuie sa recunosc ca mi-am luat tzeapa.Am primit pentru prima oara massul asta acum 2 ani si la 12 noapte am plecat cu frati-miu cu masina pe un camp ca sa vedem mai bine fenomenul, sa fim departe de luminile orasului si..."tzeapa"!Un tip care e pasinat de astronomie mi-a zis ca e destul de improbabil sa se vada cat luna pt ca e imposibil ca Marte sa fie atat de aprape de Pamanat.