joi, 21 august 2008

Update viata

Acum vreo 2 saptamani m-am mutat din camin, intr-un apartament in Rahova (da, stiu :(). Pot spune, acum, dupa ce am stat 5 ani in Regie, intr-un complex plin de terase, cu geamul ba la Dumars, ba la Maxx, ca in Regie e liniste, sunt floricele, fluturasi si porumbei in comparatie cu Rahova, piata Rahova.

Ma uitam azi dimineata pe jos. Eram in statie la 139 si parca zici ca eram intr-o groapa de gunoi. Am vazut de multe ori oameni care matura strazile, masini care le spala. In Rahova inca nu am avut aceasta oportunitate. Am vazut doar o femeie azi dimineata cum arunca un ambalaj - lucru normal, firesc si demn de laudat, nu?!

In sectorul 5 parca esti pe alta planeta. In alte sectoare parca se mai vede ca cineva munceste. Aici nimic. Gunoaie, haos, oameni de toate felurile. Off.

O alta chestie pe care o apreciam in camin: aveam tot ce imi trebuie fara sa alerg eu. De 1 saptamana incerc sa imi pun net. Vreau la C-Zone ca am primit recomandare sa ma duc la ei. Ce credeti? Nu se poate. Nu exista acord intre C-Zone si asociatia de locatari. Administratora a zis sa ne ducem la UPC ca au cu ei acord. Si daca eu vreau C-Zone? ... Nu, nu vrei asa ceva, e doar impresia ta de om liber ca in Romania poti alege!

Cand ma gandesc ca am inceput viata de facturi, intretinere, chirie si cel mai grav ... trebuie sa plec sa prind ultimul 139 :((.

Dar privind partea buna a lucrurilor: stau intr-o camera doar a mea, am spatiu, stau cu fratele si sotia lui, adica familie. Astea sunt lucrurile frumoase si pentru care m-am mutat. Cu restul va trebuie sa ma obisnuiesc.

Si cand voi avea si net acasa, atunci voi comunica mai des pe acest blog :).

2 comentarii:

Iribiri spunea...

Dumnezeule! 139 este cel mai rau famat autobuz din Bucuresti. Am mers cu 139 si n-am vazut decat oameni foarte bronzati cu 5 puncte pe mana. Stiu ca se fura ca-n codru in 139. In rest e ok! :D Take care!

jorjino spunea...

desi ne tot lautam ca traim in minunatul secol XXI, in care soseste comanda de pizza mai repede acasa decat ambulanta, in care visam la o masina o vila cu piscina ,unde banii se crede k aduce absolut totul,unde pierdem timpul cu absolut oricum doar cand e vb de putina tandrete, obosim, obsev ca sunt oameni care iubesc viata cu adevarat si care cauta fericirea in alta parte. Doar oamenii au valoare.... felicitari Cris