joi, 24 iulie 2008

Despre stadioane si Metallica

Ieri ma intreaba Mihaita: ce faci diseara? La care eu: ma intalnesc cu Traian si Vladi sa lucram... el raspunde: inseamna ca nu poti veni la Metallica... cum? Chiulesc de la intalnirea cu baietii si vin!Si asa am tras chiulul si am fost la concertul din Cotroceni. Multumesc Mihaita. Multumesc baieti pentru intelegere :).

24.000 spectatori la unul din cele mai fascinante evenimente la care am fost. In afara de baietii de la Metallica, care stiu sa faca spectacol, au mai fost luminile si artificiile si flacarile din timpul concertului, care te fascinau pur si simplu. Ploaia a fost doar un amanunt, de care tineai cont la sfarsit, cand hainele ude au inceput sa se simta :).

Ce am observat aseara: ca 24.000 de oameni, majoritatea romani, pot fi controlati de 4 oameni. Si ma gandeam la un singur lucru: de ce nu merg tinerii la vot? Ce trebuie sa faca un politician sa fie iubit de oameni? Sa fie iubit de tineri? Sa poata ajunge la inimile a 24.000 de oameni pe un stadion? Raspunsul meu: Sa fie un om de calitate. Asta trebuie sa faca. Metallica este o formatie respectata si asa a strans pe o vreme rece si ploioasa, platind si bani destui, 24.000 de romani. Un stadion plin. Era o masa de oameni, o masa de maini in aer, care strigau acelasi lucru la sfarsit: Nuuu, nu vrem sa ne spuneti Good Night.

Eu, ca tanar roman, mi-as dori foarte tare sa pot merge pe un stadion si sa aud cum viitori nostri lideri, care vor conduce aceasta tara, ne vorbesc despre valori, principii, solutii si strategii. Oare cand se va intampla asta?

De ce doar sportul, muzica, filmele ... tot ce inseamna divertisment ... atrag atentia tinerilor (in special)?

Un comentariu:

Alexandra spunea...

Hai mey Cris, chiar nu ai auzit destui oameni vorbind despre valori, principii si solutii? Eu da si nu-mi mai trebuie pt ca cred ca e cazul si pt ceva rezultate (vorba multa, saracia omului). Nu cred ca va fi politician in Romania care sa stranga atatia oameni la un loc pt ceva bun, ci poate pt vreo greva, revolta, revolutie etc.