miercuri, 14 noiembrie 2007

Ganduri

In ultima saptamana si putin ... am avut o perioda agitata, ciudata si multe ganduri diferite. Stres ca aveam foarte multe de facut, stres si pe cei de langa mine, stres ca se intamplau multe si pe multe planuri (familie, cariera, viata personala, dezvoltare personala). E foarte ciudat cat de greu ne este sa vobim despre noi, ceea ce suntem in fiecare zi, nu ce suntem in fata tuturor, ci ce suntem in spatele fetei pe care o afisam. Suntem oameni, avem sentimente, suntem si slabi si puternici, suntem romantici si reci, suntem veseli si tristi, suntem energici si sictiriti, suntem comunisti si toleranti, suntem noi, asa cum suntem si de asta suntem asa complicati.

Ma tot gandesc de ceva ... multi ani... daca viata e asa cum e, daca ne putem face viata cum vrem noi, daca exista ceva gen .. soarta. Nu prea cred in soarta, dar in acelasi timp sunt atat de multi factori care ne influenteaza viata, care intervin fara sa ne dorim ... sau ne dorim. Viata asta e ciudata, e interesanta, e necunoscuta si e necontrolata. Oricat am crede ca o putem controla ... neah. Nu traim decat cu acest sentiment. Dar poate asta e frumusetea vietii... Niciodata nu stim la ce sa ne asteptam. Exact cand credem ca totul ne merge bine, atunci iti vin toate pe dos si daca te mai prinde si cu garda lasata ... e cam naspa. Dar ce nu ne omoara ne face mai puternici! Sa fie si asta o iluzie? O speranta ca lucrurile nasoale sunt bune la experienta de viata?!

Inca nu am o concluzie de cum e viata, deocamdata o iau cum vine si incerc sa fac tot ce pot pentru a ma simti eu bine, cu mine, cu cei din jur, cu prietenii. Pana la 80 de ani am timp destul de imi fac o parere despre Viata!

Un comentariu:

Traian Bruma spunea...

Concluziile se trag atunci cand te-ai saturat sa te gandesti ... Desi sunt pe fundul unei gropi acum, dupa multe suturi din toate partile, eu tot cred ca viata e frumoasa si devine din ce in ce mai frumoasa nu pentru ca se schimba circumstantele ci pentru ca inveti tu sa te bucuri de ea si sa ti-o faci frumoasa. In schimb munca ... e tare periculoasa :P