marți, 30 octombrie 2007

Oameni tari - partea II

In ultima luna, lista prietenilor a crescut. Dar, in acelasi timp, comunicarea cu cativa prieteni foarte apropiati a scazut considerabil.

Acum as vrea sa vorbesc despre acele persoane, care nu neaparat imi sunt foarte dragi pentru partea profesionala, ci pentru ce sunt ele ca persoane si ce sunt pentru mine.

Ioana - este una din persoanele care ma asculta/intelege si este alaturi sau a fost pana nu demult, alaturi de mine in fiecare zi. Era o vreme cand stiam ca ajung acasa, si indiferent de ce am de facut sau cum sunt, IOana e acolo. E langa mine si totul e bine. Nevoia de a avea pe cineva in fiecare zi alaturi cred ca o are fiecare om. Pentru mine Ioana a fost alaturi cel putin in ultimul an de facultate. Fie ca era 12 noaptea sau 5 dimineata ... ca era marti sau ca era duminica ... stiam ca e langa mine. Cand s-a mutat mi-am dat seama ca ramas singura. Asa a cam fost. Puteam sa lipsesc zile in sir, sa fac ce vreau ... nimeni nu ma mai intreba nimic si nici eu nu mai simteam nevoia sa zic nimanui ce fac si unde sunt.
A fost greu si probabil ca si asta a dus la implicarea mea si mai mare in proiecte. Faptul ca acum nu am mai vazut-o de pe 12 septembrie ... nu este decat un mare regret. Dar ma uit pe mess si o vad on-line, mai ii trimit o imbratisare din cand in cand ... si stiu ca voi avea odata timp sa stam la povesti pana dimineata despre noi ... noi ca oameni, noi ca prietene. Si mai stiu ca si Ioana intelege si mai stiu ca e acolo. Si prietenia noastra e inca puternica. Asta inseamna sa ai un prieten adevarat. Sa te inteleaga si cand nu ai timp sa iesi de 5 ori pe saptamana cu el, sa stii ca e acolo si ca oricand ai nevoie de el ... e acolo.

Auriciu .. o alta persoana importanta in viata mea. Nu exista clasament pentru prieteni. Fiecare prietenie e altfel, dar tot importanta pentru mine. Aura este persoana care stie sa asculte, sa se bucure ca te vede si sa ... inteleaga si sprijine. Este prietena pe care o poti suna la 3 dim sa ii spui ce ai pe suflet, e cea care stie ca toata viata vom fi prietene si faptul ca nu ne mai vedem zilnic nu a schimbat nimic intre noi. La fel de deschisa e comunicarea noastra si la fel de bine ne intelegem cand apucam sa ne vedem. Aura a fost persoana care pe timpul facultatii mi-a fost alaturi. Avem momente cand o vedeam ca aveam nevoie de ea, dar se multumea sa ma vada si asa. e o persoana extrem de toleranta si care accepta oamenii asa cum sunt. E sociabila si calma. E .. Aura. Stiu ca si ea va fi acolo ... tot timpul. Si ca oricum ar fi ... e acolo.

Di - a fost plecata 4 ani la Iasi, a facut facultatea acolo, si pe urma a venit pt master in Bucuresti. In timpul liceului ne intelegeam foarte bine. In timpul facultatii comunicam foarte putin. Dar cand a venit in Bucuresti .. era ca si cand nimic nu se schimbase. Desi eram 2 persoane diferite, cu un stil de viata deja format, prietenia noastra ramasese intacta. Asta m-a surprins si m-a bucurat foarte mult. Multa lume ar spune ca Diana e naiva, dar ea e doar un om cu suflet mare. E o persoana buna, care nu ar face rau nici unui tantar... desi cred ca a omorat si ea un tantar :D.

Fetele astea sunt persoane extraordonare si eu ma simt norocoasa ca sunt prietenele mele ... din afara miscarii studentesti. >:D<

2 comentarii:

Tamoeta spunea...

Da... aceste relatii sufera cel mai mult de pe urma "miscarii studentesti" ... dar tot acesti prieteni sunt aceia care se bucura impreuna cu noi despre succesele noastre de parca ar fi ale lor! O buna prietena de-a mea din facultate nu a activat niciodata in asociatia studenteasca, insa era prima care afla noutatile, problemele si tot ce tinea de AS ca dupa un timp sa se autonumeasca "sufletul asociatiei".
>:D<

Cris spunea...

Da .. si prietena mea stia tot ce se intampla in OSE, cunostea pe toata lumea si chiar daca nu a fost niciodata membru, si acum ma intreaba ce se mai intampla, se bucura cand aude ca treaba merge, se oftica daca rateaza un eveniment in care poate fi alaturi de OSE.
Sunt foarte faini acesti oameni.