marți, 24 iulie 2007

Ganduri despre prieteni

Eu ma consider o persoana foarte norocoasa. Acum ceva timp imi spunea un prieten ca un om se cunoaste dupa nr de prieteni pe care ii are. Eu nu credeam asta. Eram de acord ca cea mai importanta resursa a unei firme este resursa umana, dar in viata personala nu m-am gandit la asta foarte mult.

Dar in urma cu ceva timp faceam o lista cu persoane foarte apropiate mie pe care sa le invit la petrecerea de ziua mea, persoane doar din Bucuresti. Si am vazut ca lista s-a dus la 20 ... si colegele de camera care nu au putut veni. Si mi-am dat seama ce norocoasa sunt! Am foarte multi prieteni la care pot apela oricand si pentru care si eu as face multe.

Niciodata nu mi-am propus sa am foarte multi prieteni sau nici macar nu m-am gandit la asta. Dar viata te duce prin toate locurile si fara sa imi dau seama am in jurul meu o familie. Oameni la care tin enorm, pe care ma bucur ca i-am cunoscut, oameni diferiti, cu pasiuni diferite, oameni care doresc sa isi faca universitate, care proiecteaza masini, care au avut curaj sa faca ce isi doresc in viata si in anul 3 si-au schimbat facultatea, oameni care se bucura de vacanta, oameni care iubesc natura, oameni cu care ies la bere la 3 dimineata, cu care ma uit la filme in poli, cu care beau in fiecare seara o bere, oameni cu idealuri si oameni practici, ambitiosi si de incredere.

Pentru mine acesti oameni sunt foarte importanti si as vrea sa ii am alaturi si peste 50 de ani!

Cred ca activitatea in miscarea studenteasca a fost cel mai bun lucru care l-am facut pana acum. Am cunoscut oameni si locuri, am muncit cu zambetul pe buze, am ras si am plans, am avut parte de nopti albe si stat in sediu 15 ore, am invatat cum se coordoneaza un proiect sau o echipa de oameni, am invatat din greselile mele si din greselile colegilor mei, am lipit afise si am vorbit la deschiderea anului universitar, am mers la sponsori si am facut invitatii, am dansat pe marmura din rectorat la absolvirea facultatii si am mers prin toata tara cu ANOSR-istii.

Un comentariu:

Traian Bruma spunea...

Auzi tu ... sa isi faca universitate... Ce prieteni ai si tu !!